juni 12, 2018

Klantervaringen

Iedereen zal zeggen dat de klanten tevreden zijn, maar is dat ook echt zo? Wij willen graag laten zien wat de bevindingen van onze klanten zijn. Wat ze vinden van ons bedrijf, ons team, onze producten en onze service. Wat goed is en wat er misschien beter kan. Deze reacties willen wij ook graag met u delen, zodat u precies weet waar u met Van De Kamp Woninginrichting aan toe bent.

Dit zeggen onze klanten:

1 maand geleden

Wat een geweldig bedrijf is dit. Super persoonlijk, geweldige kwaliteit en service. Echt 100% aanrader!

Jorien Huigen
3 maanden geleden

Wij zijn al sinds jaar en dag klant bij de familie van de Kamp. Ze leveren top kwaliteit goederen, duidelijke afspraken die ook altijd stipt nagekomen worden en Hans is een vakman pur sang. Een aanrader voor een ieder die nog met zijn woning aan de slag gaat.

Rob en Thea Gerritsen
3 maanden geleden

Wij zijn al sinds jaar en dag klant bij de firma van de Kamp.

Ze leveren TOP kwaliteit. Ook in de winkel super geholpen door Colinda.

Het zijn vakmensen pur sang!!

Zeker een aanrader.

Rob en Thea Gerritsen
5 maanden geleden

Hans en zijn medewerkers hebben deze maand ons appartement op een professionele manier met vakwerk onder handen genomen.

Wij zijn enorm blij met het resultaat en de werkzaamheden zijn vakkundig uitgevoerd!

Frans en Ria Kennis
5 maanden geleden

Wij wonen nu ruim een jaar in onze nieuwe woning. Bijna de hele inrichting (PVC-vloer, lamellen, gordijnen, paneelgordijnen, zonwering buiten, screens) hebben we door Van de Kamp laten verzorgen. Alles ging altijd in goed overleg en na uitgebreid en deskundig advies. Volgens ons kent Van de Kamp het woord “nee” niet. Hooguit kan iets “moeilijk” zijn, maar Van de Kamp vindt het een uitdaging om het de klant naar de zin te maken. Zo nodig komen ze eerst thuis kijken om te zien hoe iets het beste geplaatst kan worden. Men heeft de tijd voor je en wat dat betreft is op afspraak een bezoek aan de winkel brengen zeker een voordeel. Kortom: we zijn erg blij dat we bij Van de Kamp zijn terecht gekomen. We kunnen gerust stellen: Als je zoekt, ken je Van de Kamp niet, want wie Van de Kamp kent, hoeft niet meer te zoeken.

Gerrit en Joke Bleumink
5 maanden geleden

Wat zijn wij blij met onze pvc-vloer. Vanaf het begin goed geholpen; Colinda begreep gelijk welke vloer wij in ons hoofd hadden en Hans heeft de vloer prachtig (diagonaal) gelegd. Een echte vakman. We zijn superblij!!

Familie Gielen-Schuurman
6 maanden geleden

Hans en Colinda,

Jullie zijn, samen met jullie personeel, toppers! Wat een vakmensen zijn jullie!

We zijn bij het uitzoeken heel fijn geholpen door Colinda.

Een paar weken geleden is er bij ons pvc op de hele begane grond gelegd. Geweldig, zo netjes en met prachtige plinten afgewerkt.

En het was een fijne werksfeer!

Rijk en Eef van de Kraats
7 maanden geleden

Wij hebben in onze woning een pvc vloer laten leggen in de woonkamer. Dit kon gelegd worden over de bestaande houten vloer. Keurig netjes gedaan en we zijn zeer tevreden.

Ongelooflijk strak en netjes gelegd. We zijn er zeer blij mee.

Hartelijk dank.

Anneke en Ben Bijenhof

Ben Bijenhof
10 maanden geleden

ruim assortiment, uitstekend advies en hele goede service. een echte aanrader.

Greet en Rik van den Broek
10 maanden geleden

In ons nieuwe huis heeft Van de Kamp een prachtige pvc-vloer gelegd. Alles sluit prachtig aan bij de plinten en de geïnstalleerde keuken. Een week na de verhuizing is eveneens de trap prachtig gelegd met pvc.

Zowel de hulp in de winkel als de uitvoering sluiten prachtig op elkaar aan.

Vronica en Rik Ramaker
10 maanden geleden

In juni 2023 hebben wij in ons chalet, vloerbedekking en PVC laminaat laten leggen. In het voortraject hebben we i.v.m ziekte heel veel hobbels moeten nemen. Er is daarin fantastisch meegedacht en meegeleefd door Colinda en Hans v.d.Kamp. Ook met het kiezen van wat er uiteindelijk moest gaan komen hebben we de samenwerking als erg plezierig ervaren. Het uiteindelijke leggen van het tapijt en de PVC vloer is heel vakkundig en mooi gedaan. Op elk detail werd gelet en het eindresultaat is prachtig geworden. Kortom, we zijn erg tevreden.

Niek en Marilijn Labree
10 maanden geleden

De vloeren en gordijnen in onze nieuwe woning op Bloemendal Barneveld zijn verzorgt door Van de Kamp Wonen. Hans en Colinda nemen je aan een prettige manier aan de hand en leiden je met een geruststellende glimlach door het keuze- en mogelijkheden doolhof heen. Dit heeft uiteindelijk geresulteerd in een geweldig resultaat met een prachtige uitstraling! Niet de goedkoopste internetaanbieder, wel vakmensen met hart voor de zaak en maar één doel; een meer dan tevreden klant!

Wilbert van Dam
10 maanden geleden

De vloer, plinten, raambekleding en gordijnen zijn geleverd door de firma van de Kamp. We zijn hier erg tevreden over. Deskundig en vriendelijk personeel. En een prachtige kwaliteit!

Aad en Marianne
1 year ago

Goed advies en persoonlijke aandacht in de showroom, goed overleg over planning en uitstekende vakmanschap in het leggen en alle afwerking van onze prachtige vloer. Bijzonder tevreden!

fam. van Weesep
1 year ago

We hebben een prachtige visgraat PVC vloer laten leggen door Van de Kamp. Goede vakmensen, strak gelegd en netjes gewerkt. Ook onze trap is mooi bekleed met marmoleum. Wederom netjes gewerkt en vriendelijke mensen! Erg tevreden!

Stefan Jolien
1 year ago

Vijf jaar geleden kwamen we via een architect in contact met Van de Kamp in Voorthuizen. We hebben toen nieuwe vloerbedekking op de slaapkamer laten leggen en aan de binnenzijde zonwering laten monteren.

In 2022 hebben we een nieuwe woning betrokken en door de goede ervaringen van vijf jaar eerder, hebben we heel veel door Van de Kamp laten doen: PVC-vloerbedekking in het hele huis, zonwering (horizontale lamellen en shutters), rolhorren en paneelgordijnen. Dat alles na goed overleg en deskundig en uitgebreid advies. Een afspraak (ook thuis) maken loont zeker. Men heeft de tijd voor je en je krijgt deskundig advies. Bovendien denken ze met je mee en dat is heel wat waard! Kortom: we zijn erg blij dat we bij Van de Kamp zijn terecht gekomen.

Joke en Gerrit Bleumink
1 year ago

Wij zijn zeer deskundig geadviseerd, hebben zo een mooie vloer uit kunnen zoeken die uitermate vakkundig is gelegd. Vriendelijke mensen die afspraken goed nakomen. Kortom wij zijn erg tevreden!

Koos en Nelie Spee uit Soesterberg
1 year ago

We zijn ontzettend blij dat we bij van de Kamp onze vloeren hebben uitgezocht en laten uitvoeren. Het zijn echte vakmensen die met hart en ziel hun werk doen.

Het resultaat is uitmuntend!

Claudia en Stefan
1 year ago

We hebben shutters laten plaatsen, met een mooi eindresultaat. Perfect afgewerkt. Een prettig contact gehad en goed advies gekregen, we zijn erg tevreden.

Jolanda
1 year ago

Wat zijn we blij met jullie!

Jullie hebben met het bekleden vd vloer in onze stacaravan heel netjes en vakkundig gewerkt.

Ook de badkamer netjes gekit, aansluitende naden! Echt….kan niet beter.

Was nog gezellig ook met elkaar.

Het is mooi geworden en we genieten ervan.

Fam. vd Meer
1 year ago

Van oudsher een betrouwbaar bedrijf, Hans zijn vader kwam al bij ons. En nog steeds kwaliteit voorop. Punctueel en netjes word er gewerkt, echt vakmannen en vrouw!! ????

Herman en Els Schut
2 years ago

De opdracht is precies volgens planning verlopen. Goede service, vriendelijke mensen, ze denken mee en kijken naar oplossingen. Echt top. Ik ben super tevreden en kan iedereen aanraden om voor Van de Kamp te kiezen.

Carol
2 years ago

Wij hebben al ervaring met dit bedrijf en komen dus graag terug vanwege de vriendelijkheid en deskundigheid ,nu voor een pvc vloer en het was weer top. Ook de hulp bij het terug plaatsen van de meubels ,de vloer is prachtig en keurig afgewerkt met nieuwe plinten echt een bedrijf om aan te bevelen

Gerda en Hans Roozeboom Amstelveen
2 years ago

Klantvriendelijkheid, kwaliteit, het nakomen van afspraken en zorgvuldig werk zijn de reden waarom wij deze firma graag inschakelen als er in ons huis wat vernieuwd moet worden.

Ook de afgelopen maanden hebben we dat regelmatig ervaren.

De nieuwe lamellen en jaloezieën zijn fantastisch goed gemonteerd, precies op maat en de schroeven

zijn onzichtbaar. Echt vakwerk.

Fabriek Piet
2 years ago

Omdat wij door Hans en Colinda al waren voorzien van vloerbedekking was het vanzelfsprekend om voor een nieuwe PVC vloer voor de keuken en gang naar hen toe te gaan. Het vakmanschap en vriendelijkheid geven ons vaak de doorslag. Tuurlijk speelt de prijs ook een rol maar bij van de Kamp zijn de prijzen gewoon heel netjes. Ook een volgende keer komen wij graag weer terug!

Raymond en Rianne van der Ploeg
2 years ago

Ik ben heel blij met jullie. Alles goed geregeld en een prachtige trap als eindresultaat. Ik zal jullie zeker aanbevelen.

Sylvia Mak
2 years ago

De meeste mensen die onze woning binnenkomen geven direct aan: wat een prachtige vloer! Dat compliment geven we graag door aan Van de Kamp: zij hebben TOP werk geleverd in onze woning wat betreft het leggen van onze PVC visgraat en het aanbrengen van de prachtige gordijnen!! Daarnaast was het heel prettig communiceren met Colinda en Hans. Hun eigen omschrijving `vakmanschap, service en kwaliteit` maken ze voor 100 % waar!

Henk en Netty Jonker
2 years ago

Een fijn bedrijf waar je op een deskundige en vriendelijke wijze wordt geholpen, zowel in de winkel als wanneer men thuis de vloerbedekking komt leggen. In een woord vakmanschap! We hopen volgend jaar weer terug te komen als de kamer en de keuken aan de beurt zijn. Dit bedrijf is een aanrader.

Familie G. van den Top. Voorthuizen
2 years ago

Bij Van de Kamp hebben wij een mooie pvc vloer en gordijnen besteld. Service was top en leggen/ophangen is keurig gedaan. Hopelijk gaat de vloer heel lang mee, maar als het zover is komen we zeker terug;-)

Bedankt!

Gert en Marieke Engelen
2 years ago

Het is fijn samenwerken met Hans en Colinda. Wij hebben van de Kamp gevraagd onze woning te voorzien van vouwgordijnen, shuttters en horren en naar volle tevredenheid. Goede service van inmeten tot het met montage er wordt keurig gewerkt en meegedacht. Wij zijn zeer tevreden!

Fam. Van der Graaf, Emst.
2 years ago

Van de Kamp heeft bij ons nieuwe vloerbedekking op de trap en de overloop gelegd en wij zijn zeer tevreden.

Ze werken zeer precies en netjes en maken van een oude trap een echt kunstwerk.

bedankt voor de service.

André & Nelleke Zwart
2 years ago

Zoals vanouds, wij werken graag met bedrijven uit Voorthuizen, zijn wij zeer tevreden met het resultaat van de stoffering van onze woning. De bovenverdieping en de trap met mooi tapijt en de benedenverdieping met een prachtig gelegde PVC visgraat vloer. De samenwerking met Hans en Colinda was perfect, alles op de afgesproken tijd.

Wij zijn er blij mee!

Fam Wijnveen
2 years ago

Vanaf het inmeten tot het monteren van de hor is het van A tot Z zeer goed verlopen.

Ik ben zeer tevreden met mijn nieuwe hor.

R. van de Mast
2 years ago

Van de Kamp Woninginrichting heeft onze beide trappen en de bovenverdieping voorzien van vinyl en het resultaat is in een woord GEWELDIG!

Ons huis is nu gewoon echt af en we krijgen veel positieve reacties.

Dank jullie wel, we zijn er erg blij mee!!!

Van de Glind
2 years ago

Zo als wij gewend zijn van Woninginrichting van de Kamp VOF:

Perfecte behandeling, Prima werk en als klant ZEER TEVREDEN.

VAN HARTE AANBEVOLEN.

Fam. Van Dompseler
2 years ago

Wij zijn heel erg tevreden over de hoordeur en horren voor de ramen die geplaatst zijn in onze recreatiewoning. Het hartelijke ontvangst in de winkel, uitgebreide uitleg en mogelijkheden, de kwaliteit, en het vakkundig monteren. Zeker een aanbeveling waard.

Klaas en Nel Groenenberg
3 years ago

Wij zijn erg blij met de stoffering van onze nieuwe woning. PVC vloer is vakkundig gelegd en raambekleding keurig opgehangen. Alle medewerkers hebben passie voor hun vak en verstand van hun vak. Nogmaals super bedankt voor het mooie eindresultaat.

Fred en Lucette Keijzer
3 years ago

Wij hebben onze trap laten bekleden met een traploper , en de zoldertrap met het zelfde tapijt als de loper op de trap, vakmanschap, kwaliteit en goede service.!! Onze dank is groot!!

Dirk en Aline van Hierden
3 years ago

Beste Hans en Colinda,

Hier een tevreden klant, wat zijn we toch blij met het resultaat!

Recent zonwering geplaatst, en het is prachtig geworden!

Inmiddels is ons hele huis al ingericht door jullie, en dat zegt heel veel.

Jullie zijn zeer betrouwbaar, super vriendelijk maar bovenal een hele nette werkwijze!

Complimenten.

Hartelijke groet,

Gert en Annekoos Beitler
3 years ago

Wat hebben jullie prachtig werk geleverd, vakwerk! Dank voor jullie fijne service en het meedenken in het hele proces. We komen graag weer eens bij jullie terug!

Jorieke de Frêtes
3 years ago

Vakman schap erg klant vriendelijk

Service prima geeft goed advies

Eric warnies
3 years ago

Vakmanschap en passie voor het vak zijn de woorden die dit bedrijf het beste omschrijven in alle facetten van het werk. Het in de winkel (geduldig) helpen bij het maken van de juiste keuzes, het mogen meenemen van stalen en de afronding bij het leggen van een prachtige pvc-vloer.

Jeroen en Gerjanne
3 years ago

Fijn geholpen met het uitzoeken van vloerbedekking en van de raambekleding voor onze slaapkamer. Hiervoor zijn we meerdere malen in de winkel geweest en voor het meenemen van stalen, wat geen enkel probleem was. Levering is volgens afspraak verlopen en het resultaat is prachtig! Bedankt voor jullie advies en service.

Mark en Jeannette Ursem, Voorthuizen
3 years ago

Super geholpen door Woninginrichting Van De Kamp! Je krijgt de tijd en ruimte om het product te kiezen wat past bij je huis. Daarbij krijg je goed advies. Na je keuze wordt alle zorg uit handen genomen, erg fijn! We zijn erg blij met de raamdecoratie en screens. Je merkt dat het van topkwaliteit is!

Richard en Rachel
3 years ago

Dankzij vandekampwoninginrichting hebben wij nu een prachtig beklede trap.

Fam. van Essen
3 years ago

Goed werk geleverd prettige sfeer

Fam van Blitterswijk
3 years ago

Wij zijn vriendelijk geholpen bij het uitzoeken van gordijnen voor de woonkamer.Ze hebben veel mooie stoffen.De gordijnen en rail vakkundig en netjes geplaatst door Hans.Zijn heel blij met de mooie gordijnen. Dank jullie wel.

Fam.J.B. van Effrink Voorthuizen
3 years ago

Van de Kamp voor de 3e ingeschakeld, dit keer voor het plaatsen van een plisse hordeur voor de schuifpui.

Snel en vakkundig geplaatst. Zo goed zelfs dat je de hordeur niet eens ziet. Ook het gegeven advies m.b.t. aanschaf was zeer waardevol.

Fam. Nollen
4 years ago

Tijdens onze oriëntatie voor een nieuwe woninginrichting werden we geattendeerd op v.d. Kamp in Voorthuizen. Vanaf het eerste contact hadden wij meteen een goed gevoel en besloten we niet meer elders te gaan kijken. De persoonlijke benadering, het meedenken en het vakmanschap hebben we als erg fijn ervaren. We zijn héél blij met het resultaat. Hans en Colinda nogmaals hartelijk bedankt.

Moos en Jannie van der Mast
4 years ago

Perfect! Dit bedrijf is een aanrader vanwege de persoonlijke service van Hans en Colinda alsmede hun vakmanschap.

Door omstandigheden konden wij het zelf niet, maar het was voor Hans en zijn medewerker geen enkel probleem om het oude tapijt te verwijderen, af te voeren en ook om de zwaarste meubelen uit ons chalet naar buiten te tillen.

Top! Een aanrader met een score van 10!

Karin en Lex Kleinhout

Onze openingstijden zijn vanaf heden als volgt:

Woensdag   9.30 – 17.00 uur
Donderdag  9.30 – 17.00 uur
Vrijdag       op afspraak
Zaterdag    op afspraak

Telefonisch zijn wij bereikbaar op 0342-471400