april 5, 2018

Showroom

Van De Kamp Woninginrichting staat voor vakmanschap, kwaliteit en service. Dat ziet u terug in alles. In de mooie, hoogstaande, kwalitatief goede merken die we voeren, de lekkere kop koffie die we altijd voor u klaar hebben staan en in het feit dat we nog echte stoffeerders in dienst hebben. Stofferen is vakwerk, maar wordt door de terugloop van het aantal stoffeerders langzamerhand een uitstervend ras. Maar niet bij ons! Ook blijven we graag op de hoogte van alle ontwikkelingen binnen de woninginrichting.

In onze showroom vindt u dit natuurlijk ook. Wij zijn namelijk een eigentijdse, overzichtelijke woonwinkel waar u de nieuwste collecties van ons assortiment vindt. We hebben de koffie altijd klaar staan. Onze mensen zijn goed opgeleid, bezitten gedegen vakkennis en zijn ook nog eens op de hoogte van de laatste trends. Waardoor u een goed, gedegen advies over de vele mogelijkheden die woninginrichting vandaag de dag heeft krijgt. Wij nemen ruim de tijd voor u om uiteindelijk tot een gedegen advies te komen. Indien gewenst, geven wij ook advies aan huis. Op deze manier hebben wij alle tijd voor u om alle mogelijkheden te bekijken.

Op vrijdag en zaterdag zijn wij op afspraak geopend. Een afspraak kunt u telefonisch maken op 0342-471400 of stuur een mail naar info@vandekampwonen.nl

Woensdag9:30 – 17:00 
Donderdag9:30 – 17:00 
VrijdagOp afspraak 
ZaterdagOp afspraak 

Onze openingstijden zijn vanaf heden als volgt:

Woensdag   9.30 – 17.00 uur
Donderdag  9.30 – 17.00 uur
Vrijdag       op afspraak
Zaterdag    op afspraak

Telefonisch zijn wij bereikbaar op 0342-471400