juni 5, 2018

Hout

 

Wilt u uw interieur een boost geven? Eens een keer iets anders dan anders? Of gaat u juist voor een kleine aanpassing? Maar wel één die opvalt?
Met een (gedeeltelijke) houten wand creëer je in één keer een complete nieuwe, natuurlijke uitstraling. Deze houten wanden zijn populair. Dat is niet zo heel gek, want deze milieuvriendelijke en duurzame wandbekleding isoleert uw woning, werkt kleine gebreken weg, verbetert de akoestiek en zorgt voor een instant warme sfeer. Zeker in combinatie met rustige meubels en woonaccessoires.

Houten voordelen

Houten wandbekleding heeft vele voordelen. Het is geluiddempend, wat vooral ideaal is voor een gezin met kinderen. En daarnaast geeft het de ruimte een betere akoestiek, altijd handig voor laat op de avond zangpartijtjes of het luisteren van een mooie cd. Als klap op de vuurpijl is deze vorm van wandbekleding ook nog eens warmte-isolerend. Fijn in de winter en zomer en in de portemonnee. En doordat de meeste soorten houten wandbekleding van gerecycled hout zijn, is het ook nog eens een zeer duurzame oplossing. Fijn voor het milieu, voor nu en in de toekomst.

Houten mogelijkheden

Voor houten wandbekleding in uw woning heeft u vele mogelijkheden. U kunt bijvoorbeeld denken aan het bekleden van een gehele houten wand, enkel wat decoratieve houtpanelen plaatsen of alleen het onderste gedeelte van een wand bekleden. Met deze zogenoemde lambrisering wordt het onderste gedeelte van een binnenwand bekleedt met houten latten of panelen. Bijvoorbeeld in de gang of tegen een trapwand. Dit is een vrij klassieke oplossing, die ook prima in moderne interieurs past. Bij het bekleden van de wand heeft u vele mogelijkheden qua plaatsen. De latten of planken zijn namelijk horizontaal, verticaal en zelfs diagonaal aan te brengen.

Meer weten? Kom eens langs in onze showroom, wij denken graag met u mee!

Onze openingstijden zijn vanaf heden als volgt:

Woensdag   9.30 – 17.00 uur
Donderdag  9.30 – 17.00 uur
Vrijdag       op afspraak
Zaterdag    op afspraak

Telefonisch zijn wij bereikbaar op 0342-471400